© 2019 Loriaux Efficiency. WEBDESIGN Christel Design - DISCLAIMER & FOTOCREDITS 

We cannot teach people anything; we can only help them discover it within themselves.G A L I L E O  G A L I L E I

VEEL GESTELDE VRAGEN

Als ik geen hoogsensitieve zzp’er ben, of geen rouwproces door maak, kan ik dan ook bij jou terecht?

Ja hoor! Wij willen iedereen helpen die een coachvraag heeft. Of wij ook daadwerkelijk de meest geschikte coaches voor jou zijn, bepalen we samen tijdens ons eerste gesprek.

Kan ik ook alleen 1 sessie bij jou doen?

Natuurlijk kan dat, of 1 sessie genoeg is voor jou, bespreken we ook tijdens ons 1e gesprek. En we kunnen ook nog ná je sessie bekijken of een vervolgsessie nodig is.

Is een traject altijd 3 sessies?

Nee, soms zijn er meer nodig om door je proces te gaan. Maar ook dat bepalen we gaandeweg samen. Mijn ervaring leert mij echter dat 2 sessies meestal niet handig is, omdat in de 2e sessie vaak pas in volle omvang duidelijk wordt waar je staat in jouw proces. Dat kan heel overweldigend en confronterend zijn. Tijdens de 3e sessie merken mijn coachees dat de dingen uit de 1e en 2e sessie op hun plek vallen, krijgen ze overzicht en kunnen ze daarmee gemakkelijk tot inzichten komen die ze wezenlijk verder helpen op hun pad.
 

Coach je alleen in Nispen?

Ik coach voornamelijk in Nispen. Soms kunnen we ook bij mij thuis afspreken als we een tafelcoachsessie gaan doen. Dit is ook in regio Roosendaal. Coachees met wie ik deze afspraak maak, krijgen uiteraard mijn adres. Daarnaast coach ik ook nog af en toe op Stal Langelaan in Schipluiden (regio Delft) met Nova. Als je echter speciaal door Tinky gecoacht wilt worden, dan kan dat alleen in Nispen.

Wat kost een losse coachsessie?

Dan kost een sessie voor een zakelijke klant € 110 excl. BTW. Een losse sessie voor een particuliere klant kost € 95 incl. BTW. Mocht je na je losse sessie tot de conclusie komen dat je er nog 2 wilt doen, dan bereken ik je alsnog een trajectprijs, onder de voorwaarde dat je besluit na je 1e sessie is en je er nog minimaal 2 volgt binnen redelijke termijn.

Hoe lang duurt een traject van 3 sessies?

Vooraf maken we de 3 afspraken die binnen redelijke termijn op elkaar volgen. Dit is praktisch gezien in week 1, 3 en 5. Dit hangt ook een beetje af van wat voor sessies je krijgt. Zo heb ik meer tijd nodig om een sessie te organiseren waarin wij een opstelling met representanten gaan doen. Als je een tafelcoachsessie doet, heb je doorgaans minder verwerkingstijd nodig dan na een paardencoachsessie. Belangrijk is dat je in je flow blijft. Dat is de snelste en meest efficiënte manier en levert het grootste rendement op van je ‘investering’. Mocht door omstandigheden afspraken verzet moeten worden, dan doen we dat in overleg. Evt. consequenties van de vertraging komen wel volledig voor rekening van de coachee!

Krijgen coachees huiswerk mee?

In principe niet. De inzichten verwerken die je krijgt tijdens je sessie, zijn doorgaans voldoende huiswerk! Echter, in een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat uit de sessie logischerwijs een opdracht voortvloeit. Coachees ervaren dat doorgaans dan ook niet echt als ‘huiswerk’.

Kan ik ook alleen een sessie met een familie- of andere opstelling bij jou doen?

Dat kan zeker! Als we in ons gesprek tot de conclusie komen dat een opstelling de oplossing voor jou is, is vaak 1 sessie voldoende. In geval we het met matjes of pionnen en de paarden doen, of er een tafelcoachsessie van maken, zijn de kosten die van een losse coachsessie. In geval je kiest voor een opstelling met representanten en paarden, zit er een meerprijs aan vast. Ik heb dan meer tijd nodig om een dergelijke sessie te organiseren en het kan in principe alleen in het weekend. De prijs voor een zakelijke klant bedraagt dan € 190,- excl. BTW. Voor een particuliere klant is dit € 130,- incl. BTW.

Staat jouw vraag er niet tussen of is het antwoord niet helemaal duidelijk? Stel je vraag of opmerking via het contactformulier en ik reageer zo snel mogelijk.

Dreams are today's answers

to tomorrow's questions

EDGAR CAYCE

 

CONTACT

  • Facebook
  • Tumblr
  • Twitter - Black Circle