© 2019 Loriaux Efficiency. WEBDESIGN Christel Design - DISCLAIMER & FOTOCREDITS 

RECENSIES

ZONDER ERVAREN BLIJFT HET SLAPENDE KENNIS

"Soms heb je iets extra's nodig bij clienten, en gisteren was zo'n dag waarbij ik gebruik maakte van de expertise van Astrid en Tinky. Ik ken Astrid al een aantal jaren en bewonder haar rust en bescheidenheid maar Tinky had ik enkel op foto's gezien. Door verhalen maar vooral door mijn geloof in hoe Astrid de dingen aanpakt had ik het vertrouwen dat een sessie weleens een belangrijk inzicht kon geven aan mijn coachee. En ze hebben me niet teleurgesteld! Zo mooi om te zien hoe een paard gedrag kan spiegelen, inzicht kan geven zonder ook maar 1 woord te gebruiken! Het was een voorrecht om toe te mogen kijken en het proces te zien voltrekken. En in een na afloop gevoerd gesprek bleek gelukkig ook dat hij de spiegeling herkende, tot een groot inzicht kwam waarvan ik enkel kan hopen dat de komende tijd zal laten zien dat hij dit toe gaat passen.

Hoeveel we ook kunnen weten, duidelijk kunnen maken in woorden, leren ... zonder ervaren blijft het slapende kennis. En Tinky kan hier binnen een half uur een statement maken. Knap hoor!"

CONNY SCHOONEN
Coach
ZOVEEL BEGRIP EN INZICHT OP EEN HELE LIEFDEVOLLE MANIER

 

"Het Kort & Krachtig traject van Astrid is voor mij zo waardevol geweest. Astrid is zelf een heel rustig, warm en begripvol mens waar ik me gelijk bij op m'n gemak voelde. Ik kon alles met haar delen, ook terwijl mijn hulpvraag nog niet helemaal duidelijk was. De hulpvraag werd duidelijk met behulp van de engelenkaarten, die bewustwording alleen leverde al veel rust op. De paarden hebben mij 2 keer mogen helpen en het blijft bijzonder hoe snel ze reageerden als ik alleen maar aan iets dacht. Zoveel begrip en inzicht op een hele liefdevolle manier. Met mijn volgende vraag ga ik zeker weer naar Astrid en de paarden!"

ANNABEL DE JONGE

EEN MOOIE ERVARING

"Een mooie ervaring

We begonnen de sessie heel open. Eric had geen idee wat hij van Tinky kon verwachten, ik had Tinky en Astrid al een aantal keer ontmoet. Het was leuk om te zien hoe Tinky Eric observeerde toen hij bezig was om zijn vraag met objecten neer te zetten in de bak. Het was ook een mooie ervaring. Tinky reageerde sterk op onze vraag, het object dat we als nieuwe bestemming hadden aangemerkt was voor Tinky reden om geen stap meer te verzetten. Dat gebeurde bij zowel Eric’s activiteit met Tinky in de bak als de mijne. Het was wel moeilijk om alles te benoemen. Door de interactie aan te gaan met Tinky, haar signalen en gedrag te interpreteren, samen met de begeleiding van Astrid, krijg je inzichten in jezelf en mogelijk antwoorden op de vragen waar je mee bezig bent."

JOLANDA & ERIC
BIJZONDER DAT EEN PAARD PRECIES WEET WAT JE NODIG HEBT

 

"Samen met Astrid en Tinky heb ik een coachsessie gehad omdat ik voor mijn gevoel in een tussenfase zit. Ik heb veel vragen over mezelf en mijn toekomst en kan enorm twijfelen of de weg die ik in wil slaan de juiste is. Voor mij is er echt heel veel duidelijk geworden na deze sessie en steeds als ik merk dat ik weer twijfel zie ik Tinky voor me met een belerende blik. Echt heel bijzonder dat een paard precies weet wat je nodig hebt en alle twijfel bij je weg kan halen. En uiteraard weet Astrid precies welke vragen ze moet stellen om tot de kern van het probleem te komen, samen zijn ze een superteam en hebben me een flinke stap vooruit laten nemen."

IRIS BUDDENBERG
natuurgeneeskundige en klassiek homeopaat voor dieren
EEN ECHTE AANRADER!

"Deze coachingsessie heeft een groot probleem voor mij opgelost waar ik al vele jaren mee rond heb gelopen. Ik voel me sindsdien veel relaxter en vind het een echte aanrader en bovendien ook heel leuk om te doen!"

ERIKA

OP EEN BIJZONDERE MANIER ANTWOORDEN VINDEN

 

 

"Tijdens de coaching bij Astrid heb ik met hulp van de paarden op een bijzondere manier antwoorden gevonden op vragen die ik had.
Het is ontroerend om te zien hoe betrokken de paarden zijn. Vooral in de derde sessie werd de interactie tussen paard en mens voor mij écht duidelijk waardoor ik nog beter naar mijzelf en de aangedragen oplossingen kon luisteren. Dat is volgens mij de meerwaarde van meerdere sessies."


LOT

VERRASSEND EN AANSPREKEND

 

"Geheel vrijblijvend op verzoek van Astrid een sessie aangegaan. Het is verrassend hoe Astrid met paard en 'wagen' de zaak kan visualiseren en verduidelijken. Een spiegel heb je niet nodig, die wordt je bijna vanzelf voorgehouden. Astrid voert de sessie ontspannen en vakkundig uit. 

Zij heeft een prettige manier van werken. Het eindresultaat sprak mij zeker aan."

ROBERT ROBINSON,
ondernemer
WAT EEN SPIEGEL, 
WAT EEN INZICHTEN

 

"Ze was er, zorgde voor een veilige omgeving terwijl ik worstelde met Tinky, of beter gezegd, met het paard in het algemeen. 
Wat een spiegel, wat een inzichten ontstonden er nadat ik met knikkende knieën met Astrid het gebeurde doorgrondde. Ze stelde gerichte vragen en herhaaldelijk werd ik er even stil van. Ik stond paf over de inzichten. Soms, als ik een vraag moeilijk vond, maakte ik een grapje (= mijn escape), ze lachte dan mee, maar kwam weer terug met de vraag. Zo bleef de sessie en de uitwerking daarvan staan als een ... paard! 

Ook nu nog werkt de sessie door en ben ik me bewust van mijn handelen op dat gebied. Dank je wel, Astrid.”

WIL DE WIT
TINKY'S LES BLIJFT ME BEZIGHOUDEN

"Tinky's les blijft me bezig houden. De wijsheid van Tinky. Die wijsheid heb ik ontmoet tijdens de sessie. Het was zo moeilijk om te doen. Niet wetend wat ik aan ‘moest’ met een paard dat geen stap meer wilde verzetten maakte dat ik me machteloos voelde. Het was als ‘trekken aan een dood paard’. Net zoals de werkelijkheid voelde. Tinky en Astrid hebben me laten zien dat terugkijken naar het verleden mag. Dat leven in het hier en nu belangrijker is. Spelen, je goed voelen, dat je mag zijn wie bent, vrij zijn, dat liet Tinky me zien. Tinky’s les blijft me bezig houden. Het gaat met kleine stapjes, maar Tinky heeft me aangeraakt, me iets laten voelen dat me zelfverzekerder maakt. En ik leer ook steeds meer te zien en accepteren waar de essentie van mijn boosheid vandaan komt. Dat ik boos mag zijn. Dat is toch prachtig! (Dank je wel Tinky!)".

JOLANDA BOEKHOUT
dierenfotograaf
IK MAG MEER VOOR MIJN MENING STAAN EN NIET BANG ZIJN DAT DIT TEN KOSTE GAAT VAN WERK 

"Ik heb een coachingstraject gedaan m.b.t. tijd en mijn werk als zzp'er. Ik ben geneigd om veel te werken en hierdoor blijft er weinig over voor andere dingen. Ik miste balans. Door de coachingssessies kwam ik erachter dat er eerst andere issues opgeruimd moesten worden. Er zat nog het e.e.a. aan verdriet door dingen waarvan ik had verwacht dat ik dat verwerkt had. Ik vond het zo bijzonder dat dit door de paarden naar boven kwam. Er viel na deze sessie een ballast van mijn schouders. Na drie sessies kwam ik erachter dat ik best meer vertrouwen mag hebben in mijzelf. Ik mag meer voor mijn mening gaan staan en niet bang zijn dat dit ten koste zou gaan van werk. Ik heb me de adviezen ter harte genomen en dit heeft al snel zijn vruchten afgeworpen. Ik heb aanpassingen gedaan in het aangeven van mijn grenzen. Dit heeft geresulteerd in nog steeds veel werk, maar dan meer in balans met mijn privéleven. Dank je Astrid, voor het geven van de inzichten. Het geeft mij zo veel meer rust".

JENNY
ZZP'er in de zorg

I've been searching for ways to heal myself,

and I've found that kindness is the best way.

LADY GAGA
 

CONTACT

  • Facebook
  • Tumblr
  • Twitter - Black Circle