© 2019 Loriaux Efficiency. WEBDESIGN Christel Design - DISCLAIMER & FOTOCREDITS 

People may hear your words, but they feel your attitude

J O H N  C .  M A X W E L L

N I E U W S   &   B L O G

NIEUWS
20190207.jpg

15 mei 2019

workshops 15 mei 2019

Op 15 mei 2019 was er de workshopsdag op Holi Hoeve. Een leuke en speelse

manier om in contact te komen met je eigen energie en verbeelding. Onze deelnemers waren verrast over alle inzichten en ah- momentjes.

Denk je nu: Jammer, had ik ook wel willen meemaken? Dat kan! Eind van dit jaar organiseren we weer een workshopsdag. Houd mijn website en FB-pagina's in de gaten!

AGENDA
groepssessie onderwijs-09.jpg

7 juli 2019

AANKONDIGING

Regelmatig organiseer ik opstellingen, waarbij de paarden een belangrijke inbreng hebben. Soms is het fijn als we dan ook representanten hebben. 7 juli is het weer zover. 

Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen als representant, mail me dan!

Ook als je een vraag hebt die geschikt is om uit te zoeken met een (familie)opstelling, mail me dan!

Voor 7 juli: VOL

geen representanten meer nodig

INSPIRATIE
Tinky11-20171119.JPG

1 april 2019

BOEK: De verborgen zin van dementie

van Hans Stolp

 

Veel mensen krijgen te maken met geliefden die lijden aan dementie. Ook ik. Het is pijnlijk om te zien hoe iemand zijn grip op onze werkelijkheid verliest. 

Hans Stolp helpt om er op een andere manier naar te kijken. Hij legt uit dat het een keuze kan zijn van de ziel om aan het eind van het leven onverwerkte emoties en trauma's te verwerken, voordat hij aan het volgende leven na de dood begint, zonder de last van onverwerkte emoties of trauma's uit dit leven.
Een troostrijke gedachte dat het ogenschijnlijk uitzichtloos lijden aan dementie, zin heeft.

B L O G

 

Ik schrijf twee blogs, één specifiek over mijn werk als equine assisted coach & healer en één (in het Engels) over zaken die ik belangrijk vind als (spiritueel) mens en in mijn werk. Laat me gerust weten wat je ervan vindt of volg mijn blogs rechtstreeks op tumblr.com. 

 

BLOG PAARDENCOACH

25 juni 2019

TIJD OF GEEN TIJD

Er is een mooi Chinees spreekwoord: “Als je het druk hebt, ga dan even zitten.” Een doordenkertje, maar wel een hele goeie! En één die ik me ter harte neem.

Tijd: verleden, heden, toekomst; er teveel van hebben of te weinig; het goed gebruiken of verdoen… In onze maatschappij is het begrip ‘tijd’ een belangrijk concept. We meten eraan af of we het druk hebben of niet. En voor veel mensen is het daarmee ook een graadmeter voor succes, ...

BLOG TINKY-ISABEL

25 juni 2019

Guides in all forms

I knew I had finished my latest learning process. My guides had left me. I have a lot, but the ones who had been watching over me, guiding and helping me through this phase (The Four and my special one for this specific process, an indian) had left me. But why was I still here? I was alone now in this beautiful rocky landscape. I felt a bit lost. What was I to do?

tumblr_inline_pfyufigEbU1s1bfk9_500.jpg
SOCIAL MEDIA

Je kunt ons vinden en volgen op 2 verschillende Facebook pagina's en op Twitter.

The best way to pay for a lovely moment

is to enjoy it.

RICHARD BACH
 

CONTACT

  • Facebook
  • Tumblr
  • Twitter - Black Circle