© 2019 Loriaux Efficiency. WEBDESIGN Christel Design - DISCLAIMER & FOTOCREDITS 

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.B E N J A M I N   F R A N K L I N

MIJN WERKWIJZE

Ik ben een intuitief coach. Ik ga er vanuit dat mijn coachees zelf het antwoord weten op hun vraag, maar er niet bij kunnen. Om ze te helpen maak ik gebruik van verschillende technieken. De belangrijkste is natuurlijk het coachen samen met paarden, maar verder ook “gewone” tafelcoachsessies (waarbij ik evt. tarotkaarten kan inzetten) en healing. Hoe jouw coachtraject eruit ziet, is altijd maatwerk! Mocht je voldoende hebben aan één sessie, dan kan dat uiteraard ook.
 

SPECIALISATIE

In 2015/2016 heb ik de verdiepingscursus Systemische Benadering gevolgd. Vanuit de systemische benadering is ieder mens of organisatie onderdeel van verschillende levende systemen (familie, werk, school enz.). Als er problemen zijn binnen een systeem, is het uitgangspunt dat daar iets niet klopt. Door de verschillende relaties in het systeem te onderzoeken, wordt duidelijk wat de kern van het probleem is. Als dat 'gezien' is, dient zich vaak ook de oplossing aan. 
 

 

PUBLICATIES

In het magazine For You staan artikelen over mij en mijn coachwerk.
For You december 2015  
For You juni 2016 
 For You september 2016

artikel_hulpbijjouwprobleem.jpg
artikel_hoekaneenpaardjehelpen.jpg
artikel_eenpaardalscoach.jpg

KREAC en CAT

Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach®

Ik ben lid van Kreac, het Kwaliteitsregister van Equine Assisted Coaches. Dit register heeft o.a. tot doel opdrachtgevers informatie te geven over equine assisted coaching, ze te helpen bij het vinden van gecertificeerde equine coaches in de buurt zodat ze een keuze kunnen maken op grond van hun capaciteiten en specialismen. Een bij het Kreac aangesloten equine assisted coach is gecertificeerd Equine Assisted Coach level 1 of hoger en volgde een NOBCO geaccrediteerde opleiding.

 

Daarnaast ben ik aangesloten bij CAT, collectief alternatieve therapeuten, en onderschrijf ik daarmee de ethische code en het beroepsprofiel van CAT, en neem ik deel aan de klachtenregeling van GAT en onderhoud ik mijn vakbewaamheid door regelmatig deel te nemen aan activiteiten die erop gericht zijn om de deskundigheid te bevorderen. 

 

Meer weten? Kijk op www.catcollectief.nl en www.kreac.nl

KREAC.jpg

Change is the end result of all true learning.

 

LEO BUSCAGLIA
 

CONTACT

  • Facebook
  • Tumblr
  • Twitter - Black Circle